15. september 2016

EvidenceProfile

EvidenceProfile

 

EvidenceProfile, som er hjemmehørende i Billund Kommune, er firmaet bag DoloTest. EvidenceProfile blev oprettet i 2007, og er medlem af de danske sundhedsIT organisationer  WelfareTech og HealthcareDENMARK, samt partner i Patient@Home.

DoloTest er blevet udviklet i Danmark på baggrund af idé fra praktiserende læge Kim Kristiansen. Ideen opstod på baggrund af erkendelsen af at vores behandling og omsorg af personer med smerter og andre med langvarige eller kroniske tilstande, ofte fokuserer på de enkelte symptomer og i mindre grad involverer borgeren selv, og tilstandens påvirkning af liv og livskvalitet. Da kroniske tilstande er …kroniske …, og den enkelte derfor skal leve videre med tilstanden, er det vigtigt at se på den enkelte i et større perspektiv.

DoloTest anvendes i dag i smerteklinikker og tværfaglige centre i Danmark, England og Frankrig, ligesom det anvendes i danske kommuner i genoptræning, kroniker omsorg, behandling af smertepatienter, KOL patienter og mere.

I England er DoloTest en del af en app udviklet til personer med kroniske smerter. App’en er udviklet i samarbejde med national Health Service (NHS) i England. Mere om dette her.

 

Kontakt EvidenceProfile

DoloTest er et internationalt registreret varemærke, som Ejes af EvidenceProfile ApS, Danmark. DoloTest er ophavsretligt beskyttet, og hverken navnet DoloTest eller testen må anvendes uden skriftlig aftale og/eller køb af test fra EvidenceProfile. Overtrædelse af dette vil blive retsforfulgt.