17. september 2016

Bliv DoloTest Bruger

Det er let og hurtigt at komme igang med at bruge DoloTest.

 

Følg 4-punkts planen:

 

#1  Behov for måling, dokumentaion og samarbejde om kroniske tilstande?

#2 Kontakt os for plan og pris. Det kan du gøre her

#3  Udfyld og returner oprettelsesformular

#4  Glæd jer over at have taget behandling af patient og borger til et helt nyt niveau

 

DoloTest Brugere

 

DoloTest

DoloTest har en høj grad af sikkerhed.

En klinik, afdeling eller anden enhed, oprettes i DoloTest som en lukket gruppe. Alle medarbejdere, der er oprettet i gruppen, har med brug af unique brugernavne og passwords adgang til de krypterede scoringer på alle patienter eller borgere.

Tilsvarende får den enkelte patient eller borger et unique brugernavn og password, så det er muligt fra PC, tablet eller smartphone at score DoloTest fra hjemmet – eller fra hvor som helst ellers.

Når en DoloTest er udfyldt, får behandleren en notifikation.

Behandleren har mulighed for at sammenligne DoloTest-Profiler over tid, og dermed en let adgang til at se og dokumentere ændringer. Da DoloTest ikke kræver nogen instruktion for at blive forstået, kan dette umiddelbart deles med patienten eller borgeren.

Behandleren har også adgang til at samle og gemme oplysninger i en en-sidet rapport, der indeholder både de visuelle DoloTest-Profiler samt de underliggende scorringer i tal. Disse tal, der kan anvendes i yderligere anayser, præsenteres både for den enkelte emner samt i en total DoloTest-Score, der er et udtryk for den enkeltes livskvalitet.

Endelig kan behandleren med et enkelt klik overføre alle data og scoringer for en given person til Excel for yderligere bearbejdning. Det kan f.eks. være som led i et projekt, kvalitets analyse og -presentation, forskning og meget andet.

DoloTest CE certificeret

 

 

 

DoloTest Fordele